YÜKSEKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZDEN KANSER HASTALARINA MORAL KONSERİ
  08 Mart 2024

YÜKSEKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZDEN KANSER HASTALARINA MORAL KONSERİ

Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden oluşan müzik grubu sağlık ve sanatın birleşmesinden doğan özel bir etkinlikte Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Bölümü hastaları ile bir araya geldi. 6 Mart 2024 tarihinde, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji bölümü konferans salonunda düzenlenen etkinlik, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

Etkinliğe, Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Polis Başmüfettişi 1.Sınıf Emniyet Müdürü Sayın Ogün ŞAHİN, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa DEMİR,  Samsun İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa URAS,  Samsun İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Başkanı Hatice ÖZ, Onkoloji Bölüm Sorumlusu Uzm. Dr. Nilgün ŞAHİN, hastane personeli, Yüksekokul öğrencilerimiz, hasta ve hasta yakınları katıldı.

Hastalarımıza moral ve destek olmak adına bir araya gelinen bu özel etkinlikte, 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu öğrenci müzik grubunun enerjik performansı ve katılımcıların duygusal anlarıyla dolu bir günün ardından sona erdi.