YÜKSEKOKUL ÖĞRENCİ VE PERSONELİMİZ KIZILAYA KAN BAĞIŞINDA BULUNDU
  26 Şubat 2024

YÜKSEKOKUL ÖĞRENCİ VE PERSONELİMİZ KIZILAYA KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulunda 20 Şubat 2024 tarihinde başlayan kampanya kapsamında sorumlu hekimler tarafından kan bağışı ve önemi hususunda yapılan bilgilendirmenin ardından kan bağışında bulunmak isteyen  personel ve öğrenciler kampanyaya yoğun ilgi gösterdi. Yüksekokulumuzda kan bağışı kültürünü oluşturmak için her yıl düzenli olarak yapılan kan bağışı etkinliği bu yılda devam etti.

Etkinlik sürecinde  21 Şubat 2024 Çarşamba günü Türk Kızılay Samsun İl Şube Başkanı Onur ÇOBAN, Samsun Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr.Engin ERDOĞAN ve Türk Kızılayı Samsun İl Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından Yüksekokul Müdürümüz Polis Başmüfettişi 1.Sınıf Emniyet Müdürü Sayın Ogün ŞAHİN’e bir teşekkür plaketi takdim edildi.