KAAN Farkındalık Konferansı düzenlendi.
  04 Ocak 2024

OKULUMUZDA KAAN FARKINDALIK KONFERANSI DÜZENLENDİ

28.12.2023 Perşembe günü saat:14.30’da Yüksekokulumuzda eğitim ve öğretim görmekte olan 1.sınıf öğrencilerimiz ile Emniyet Hizmetleri Sınıfı personeline yönelik  “KAAN Farkındalık Konferansı” düzenlendi.

Yüksekokul Müdürümüz Sayın Ogün ŞAHİN’ in katılımıyla başlayan konferansta;  Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığında görevli Polis Başmüfettişi 1.Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet SULA ve Polis Başmüfettişi 1.Sınıf Emniyet Müdürü Ramazan ENİŞ tarafından  “Kamu Güvenliğini Tamamlayıcılık” kavramı çerçevesinde Genel Kolluk ile Özel Güvenlik birimlerinin işbirliği ve entegrasyonu  mahiyetindeki “KAAN Projesi” hakkında bilgi verildi.