SAMSUN 19 MAYIS POLİS MESLEK YÜKSEKOKULUNDA SAAT:09.05 TE ZAMAN DURDU
  30 Kasım 2023

SAMSUN 19 MAYIS POLİS MESLEK YÜKSEKOKULUNDA SAAT:09.05 TE ZAMAN DURDU

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ölümünün 85.yıl dönümü münasebeti ile 10 Kasım 2023 Cuma günü saat:08.45’te Yüksekokul Müdürlüğümüzde anma töreni düzenlendi. Tören, Yüksekokul Müdürümüz Sayın Ogün ŞAHİN tarafından Okulumuz Atatürk Anıtı önüne çelenk konması  ile başladı. Çelenk koyma törenine Öğretim Görevlileri ve Birim Amirleri katılım gösterdi. Öğrenci Dinlenme Salonunda Saat 09.05’te sirenlerin çalması ile devam eden programımız saygı duruşu ve İstiklal marşı okunduktan sonra Atatürk’ün 10.yıl nutkunun kendi sesinden dinlenmesi ve öğretim görevlisi Ahmet ÖZTÜRK’ün günün anlam ve önemini belirtir konuşmasını yaptıktan sonra Atatürk’ün hayatı ile ilgili video gösterisinin sunulması ve öğrencilerimizin şiir dinletisi ile sona erdi.