Okulumuza Gelecek PMYO Aday Öğrencilerden İstenilen Belgeler
  10 Ekim 2018

2018 Yılı PMYO Giriş Sınavını Kazanan (18.Dönem PMYO) Adayların Dikkatine ;

2018 Yılı PMYO Giriş Sınavını Kazanan (18.Dönem PMYO) Adaylara Duyuru

Yüksekokulumuza planlanan öğrenci adayların geçici kayıt için 11 Ekim 2018 Perşembe günü saat 08:00 ile 18:00 saatleri arasında Yüksekokul Müdürlüğümüzde hazır bulunmaları gerekmektedir. Adaylar geçici kayıtlarını yaptırdıkları andan itibaren intibak eğitimi başlayacak olduğundan, okulumuzda yatılı olarak kalacaklardır.

ÖĞRENCİ ADAYLARININ YANINDA GETİRMESİ GEREKEN EVRAKLAR

1- Mezun olduğu Lise diploması veya geçici mezuniyet belgesi (e-devlet çıktısı olur) ve 2 adet fotokopisi

2- Vesikalık fotoğraf 4 adet (son altı ay içinde çekilmiş sakalsız, bıyıksız),

3- Nüfus cüzdanı fotokopisi (2 adet),

4- Vukuatlı nüfus kayıt örneği aslı veya e-devlet çıktısı,

5- Adli sicil kaydı aslı veya e-devlet çıktısı

6- Askerlik yapanlar için terhis belgesi aslı ve bir adet fotokopisi (e-devlet çıktısı olur), (2000 yılı ve sonrası doğanların belge getirmelerine gerek yoktur)

7- Evli olan adaylar için eşinin vesikalık fotoğrafı 1 adet (son altı ay içinde çekilmiş), kimlik fotokopisi ve evlilik cüzdanı fotokopisi

8-Anne-baba-18 yaşından büyük kardeşlerin doğum yeri-doğum tarihi ve adresleri kayıt için gerekli olacaktır.

NOT: Herhangi bir Üniversitede kaydı olan veya okuyan adaylar Yüksekokulumuza gelirken lise diploması veya geçici mezuniyet belgesinin aslını (e-devlet çıktısı olur) getirmeleri halinde kayıtlı veya okudukları üniversiteyle ilgili bir işlem yapmalarına gerek yoktur.

Adaylar 11/10/2018 tarihinde başlayacak olan intibak eğitimi süresince yatılı olarak okulda kalacaklardır. Aşağıdaki eşyaları yanlarında getirmelidirler:

• Yeteri kadar kıyafet,
  • Koyu renkli eşofman takımı,
  • Koyu renkli spor ayakkabısı,
  • Tıraş malzemesi,
  • Pijama takımı,
  • Havlu,
  • Terlik vb

Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu’nda tablet, kameralı telefon, bilgisayar, ses-video kayıt cihazı, vb. elektronik aletler yasaktır. Bu minvalde cihaz okula getirilmeyecektir. (KAMERASIZ TELEFON GETİRİLEBİLİR)