YÜKSEKOKULUMUZ‘DA 174. YIL İÇİN KOKTEYL DÜZENLENDİ
  12 Nisan 2019

YÜKSEKOKULUMUZ‘DA 174. YIL İÇİN KOKTEYL DÜZENLENDİ

Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulumuz tarafından 10.04.2019 Çarşamba günü saat 20:30 da Öğrenci Gazinosun da kokteyl düzenlendi.174. Yıl Dönümü kokteyline Polis Meslek Yüksekokulumuz Müdür Vekili Sayın Ogün ŞAHİN, Okul Müdür Yardımcısı Vekili Vedat ÇOBANOĞLU ve eşleri, Yüksekokulumuz Şube Müdürleri, Öğretim Görevlileri, okulumuz personel ve eşleri ve Yüksekokul öğrencilerimiz katıldılar.

Kokteylde konuşma yapan Okul Müdürümüz Sayın Ogün ŞAHİN yapmış olduğu konuşmada “ Tüm meslektaşlarının 10 Nisan Polis Gününü kutladığını, polislerimizin yanında olan polis eşlerine de ayrıca teşekkür ettiğini ifade etti’’. Birlik ve beraberliğin en yüksek seviyede yaşandığı kokteylde Yüksekokul müzik grubumuz seslendirdiği birbirinden farklı eserler geceye renk kattı.