YÜKSEKOKULUMUZDA “18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA” TÖRENİ DÜZENLENMİŞTİR.
  19 Mart 2019

YÜKSEKOKULUMUZDA “18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA”  TÖRENİ DÜZENLENMİŞTİR.

19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu İdari Personeli ve Öğrencilerinin katılımı ile; 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 104. Yıl dönümü dolayısıyla 18 Mart 2019 günü saat 09:00’da Okulumuz Öğrenci Gazinosunda Anma Töreni yapıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile açılış yapıldıktan sonra Yüksekokul Müdür Vekili Polis Başmüfettişi 1.Sınıf Emniyet Müdürü Sayın Ogün ŞAHİN yapmış olduğu konuşmada; “ Ülkemizin içinde bulunduğu durum sebebiyle iç ve dış tehditlere karşı her zaman uyanık olunması gerektiğini ve her zaman Çanakkale Ruhu ile hareket edilmesi gerektiğini ” ifade etti. Öğretim Görevlisi Ahmet ÖZTÜRK’ün “Çanakkale Kahramanları” konulu konuşması, Çanakkale-18 Mart 1915 adlı sinevizyon gösterimi ve Yüzyıllık Destan-Çanakkale adlı kısa filmin izletilmesinin ardından tören sona ermiştir.