YÜKSEKOKULUMUZ PERSONEL VE ÖĞRENCİLERİNDEN TÜRK KIZILAYINA GÖNÜLLÜ KAN BAĞIŞI
  06 Aralık 2018

YÜKSEKOKULUMUZ PERSONEL VE ÖĞRENCİLERİNDEN TÜRK KIZILAYINA GÖNÜLLÜ KAN BAĞIŞI

Yüksekokulumuz personel ve öğrencileri 04.12.2018 tarihinde Yüksekokulumuza gelen Türk Kızılay’ı Samsun Kan Bağışı Merkezi Müdürlüğüne gönüllü kan bağışı yaptılar. Samsun Kan Bağışı Merkezi Müdürlüğünde görev yapan Kurum Müdürü Dr. Serdar BAYRAM 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu personel ve öğrencilerinin gönüllü kan bağışı konusunda kendilerine her zaman yardımcı olduklarını belirterek, Samsun Kan Bağışı Merkezi Müdürlüğü olarak gönüllü kan bağışında bulunan 150 kişiye ve tüm 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür ettiğini bildirdi.