YÜKSEKOKULUMUZ MÜZİK VE HALK DANSLARI GRUBU ÖĞRENCİLERİNDEN KANSER HASTALARINA MORAL EĞLENCESİ
  05 Nisan 2019

Yüksekokulumuz öğrencilerinden oluşan müzik ve halk dansları grubu ve Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Bölümünün katkıları ile 4 Nisan 2019 tarihinde Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Bölümü Konferans Salonunda Kanser Haftası etkinliği düzenlendi.

Düzenlenen etkinliğe Samsun İl Emniyet Müdürü 1. Sınıf Emniyet Müdürü Sayın Vedat YAVUZ, 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulumuz Müdür Vekili 1. Sınıf Emniyet Müdürü Başmüfettiş Sayın Ogün ŞAHİN, Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sayın Muhammet Ali ORUÇ, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Sayın Eda TÜRE, Onkoloji Bölüm Sorumlusu Uzm. Dr. Sayın Nilgün ŞAHİN, hastane personeli, Meslek Yüksekokul öğrencilerimiz, hasta ve hasta yakınları katılmıştır.

Etkinlik öncesi Onkoloji Bölümünde tedavi gören hastalarla yapılan görüşmelerde bu hastalığın en önemli tedavisinin moral olduğunu, bu süreçte hastane personelinin en az kendi aileleri kadar her zaman güler yüz ve samimiyetleri ile yanlarında olduklarını, kendilerinin orada kocaman bir aile olduklarını belirtmişlerdir.

Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz müzik ve dans grubunun çalışmalarında yanlarında olan Atakum Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yetkilileri, Müzik Öğretmeni Atakan KARADENİZ ve Halk Oyunları Öğretmeni Banu ŞİŞMAN’nın katkılarıyla müzikli moral eğlencesinde hasta ve hasta yakınlarının bu etkinlikten mutlu bir şekilde ayrılmalarına vesile olmuşlardır.