YÜKSEKOKULDA İDARİ PERSONEL VE ÖĞRENCİLERİMİZ ARASINDA VOLEYBOL MÜSABAKASI OYNANDI.
  07 Şubat 2019

19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı 3. Sınıf Emniyet Müdürü Sayın Vedat ÇOBANOĞLU’ nun ve idari personelinin yer aldığı takım ile Yüksekokul öğrencilerimizden oluşturulan voleybol takımları arasında Kapalı Spor Salonunda 06 Şubat 2019 tarihinde 20:30-22:30 saatleri arasında voleybol müsabakası oynandı.

Voleybol müsabakasına 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Polis Başmüfettişi 1.Sınıf Emniyet Müdürü Sayın Ogün ŞAHİN kızı ile birlikte müsabakayı takip ettiler. Yüksekokul idari personelin ve öğrencilerimizin izleyici olarak katıldıkları müsabaka ilgi ile izlendi.