YÜKSEKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ HALKIMIZLA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI ÇOŞKU İLE KUTLADI
  31 Ekim 2019

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz tarafından Piazza AVM’de 29 Ekim 2019 Salı günü saat:14:00 da başlayan bir dizi etkinlik düzenlendi.

Piazza Alışveriş Merkezi önünde saat:14:00 da başlayan etkinlikte Yüksekokulumuz Bando Takımının çaldığı müzikler Samsunlu vatandaşlarımız tarafından ilgi ve coşkuyla takip edildi.

Etkinlik programı Piazza AVM içinde öğrencilerimizin Yüksekokulumuz bünyesinde açılan kurslarda yaptıkları Türk Bayrağı, Atatürk Portresi, Türkiye Haritası gibi değişik resim, tel ve çivi (Filografi) eserlerin sergilendiği Cumhuriyet Bayramına özel açılan sergi ile devam etti.

Sergimizi Samsun Valimiz Sayın Osman KAYMAK, İl Emniyet Müdürümüz Dr. Ömer URHAL ve Yüksekokul Müdürümüz Polis Başmüfettişi 1.Sınıf Emniyet Müdürü Ogün ŞAHİN beraber ziyaret ettiler.

Serginin ardından koro şefliğini müzik öğretmeni Atakan KARADENİZ’in yaptığı Yüksekokulumuz öğrencilerinden oluşan Türk Halk Müziği korosu sunmuş olduğu konserle Samsunlulara unutulmaz anlar yaşattı. Kahramanlık eserlerinin seslendirildiği konser vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Öğrencilerimizin seslendirdikleri eserlere zaman zaman ellerinde Türk Bayrakları ile eşlik eden vatandaşlarımız renkli görüntüler oluşturdu.