TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 178. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ GURURLA KUTLANDI
  12 Nisan 2023

TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 178. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ GURURLA KUTLANDI

Türk Polis Teşkilatının 178. Kuruluş yıl dönümü kutlamaları, 10 Nisan 2023 Pazartesi günü saat:10.00 da Cumhuriyet Meydanı Atatürk anıtına Çelenk sunma töreni ile başladı. Törene 19 Mayıs PMYO Müdürümüz 1.Sınıf Emniyet Müdürü Polis Başmüfettişi Sayın Ogün ŞAHİN, İl Emniyet Müdürümüz 1.Sınıf Emniyet Müdürü Sayın Nihat ÖZEN, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Sayın Ahmet BAHADIR, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Albay Sayın Ömer ERSEVER, Özel Harekat Müdürü Hakan ŞEN, Bölge Kriminal Pol. Lab. Müdürü Sayın Adnan ERİŞEK, Emşav Karadeniz Bölge Temsilcisi Bilal ERİM, Samsun Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı Temel UZLU, Polis Emeklileri Derneği Başkanı Mustafa Yaşar KOÇ, okulumuz personeli ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti. Çelenk sunma töreninin ardından Kıranköy Polis Şehitliğine gidilerek şehitlikte düzenlenen törende ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okunmuştur. Polis Şehitliğinde düzenlenen törende protokol üyeleri ve personelimiz şehit mezarlarına karanfil bırakarak şehit yakınlarıyla birlikte dua etmişlerdir.

178. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle 19 Mayıs PMYO Müdürümüz Sayın Ogün ŞAHİN ile İl Emniyet Müdürümüz Sayın Nihat ÖZEN, 19 Mayıs PMYO personelimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte Valimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif DAĞLI’yı makamında ziyaret etmişlerdir. Ziyaretin ardından aziz şehitlerimiz için Büyük Camide Mevlid-i Şerif okunduktan sonra okulumuz şubelerinin katılımıyla 19 Mayıs PMYO Müdürümüz Sayın Ogün ŞAHİN makamında ziyaret edilmiştir.