SAMSUN VALİSİ DOÇ.DR. SAYIN ZÜLKİF DAĞLI’NIN YÜKSEKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ İLE İFTAR YEMEĞİ PROGRAMI
  29 Nisan 2022

28 Nisan 2022 Perşembe günü Yüksek Okulumuzun öğrenci yemekhanesinde gerçekleştirilen İftar yemeğinde; Sayın Valimiz Doç. Dr. Zülkif DAĞLI, İl Emniyet Müdürü 1.Sınıf Emniyet Müdürü Dr. Ömer URHAL, J.Kd. Albay Ömer ERSEVER, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı SG Kd. Albay Ahmet BAHADIR, 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu Müdür V. 1. Sınıf Emniyet Müdürü Polis Başmüfettişi Ogün ŞAHİN ve protokol üyeleriyle bir araya gelindi.

Yüksekokulumuzda gerçekleştirilen iftar yemeği organizasyonunda Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü personelinin de katıldığı iftar programında Samsun İl Müftüsü Seyfullah ÇAKIR’ın iftar sonrası dua etmesinin ardından “Öğrencilerimizin ve personelimizin Ramazan ayını tebrik eden Sayın Valimiz Doç. Dr. Zülkif DAĞLI öğrencilerimize “ Polislik mesleğinin zorlu ve fedakârlık isteyen bir meslek olduğunun bilinciyle meslek hayatları boyunca vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için mesai mefhumu gözetmeksizin özveriyle çalışacaklarına emin olduğunu ifade ederek, Suç ve suçlularla mücadele ederken vatan ve milletin bölünmez bütünlüğünü korumak için bu sorumluluğun bilincinde olacaksınız. Bahtınız açık olsun, sizlere kazasız, belasız, ailelerinizle birlikte sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum” dedi.