SAMSUN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNE ZİYARET
  25 Aralık 2018

24.12.2018 günü saat:11.00 sıralarında; 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokul Müdürümüz Polis Başmüfettişi 1. Sınıf Emniyet Müdürü Sayın Ogün ŞAHİN ve Okul Müdür Yardımcısı Vekili 3. Sınıf Emniyet Müdürü Vedat ÇOBANOĞLU tarafından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine nezaket ziyaretinde bulunulmuştur.

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimlik Binası girişinde Başhekim Uzman Doktor Eda TÜRE ve hastane yönetimi tarafından karşılanan Okul Müdürümüz ve beraberindekiler makama davet edilmişlerdir. Makam odasında yapılan sohbet tarzındaki ikili görüşmeler sonrasında,

Yüksekokulumuz öğrencilerine Eğitim Araştırma Hastanesinden alınan Sağlık Kurulu Raporlarının aldırılması esnasında gösterilen kurumsal ilgi ve desteklerinden dolayı, Okul Müdürümüz Sayın Ogün ŞAHİN tarafından Başhekim Uzman Doktor Eda TÜRE ve Sağlık Kurulu Heyet Sorumlusu Çiğdem ÖZTEKİN OLGUN’a plaket takdim edilmiştir.

Başhekim Uzman Doktor Eda TÜRE tarafından yapılan teşekkür konuşmasında iki kurum arasındaki iş birliğine önem verdiklerini ve ilişkilerin daha da gelişmesi içinde Kurum olarak olanaklarını esirgemeyeceklerini belirtmişlerdir.