POLİS BANDOSU ARMONİ ORKESTRASI KONSER GECESİ
  29 Aralık 2022

POLİS BANDOSU ARMONİ ORKESTRASI KONSER GECESİ

Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Bandosu Armoni Orkestrası tarafından Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünün organize ve destekleriyle Samsun’da görev yapan Emniyet Teşkilatı mensuplarımız ve ailelerine Polis Meslek Yüksekokulu öğrencilerimize yönelik Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezinde konser programı düzenlendi.

Düzenlenen konser etkinliğine Samsun Valisi Sayın Doç. Dr. Zülkif DAĞLI, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Mehmet Sabri KILIÇ, Polis Akademisi Başkan Yardımcısı Sayın Fatih İNAL, Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Ogün ŞAHİN ve Samsun İl Emniyet Müdürü Sayın Dr. Ömer URHAL, polis aileleri ve Polis Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz katıldılar.

Konser gecesinde sahne alan ve tamamı polis memurlarından oluşan Polis Akademisi Başkanlığı Polis Bandosu Armoni Orkestrası Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği ve popüler müzik eserlerinden oluşan sunumlarıyla izleyicilere büyüleyici bir müzik ziyafeti sundular.

Polis Bandosu Armoni Orkestrasının seslendirdiği eserlere eşlik eden katılımcılar unutulmaz bir gecenin keyfini çıkardılar. Polis Bandosu Armoni Orkestrası gösterdikleri olağanüstü performansla dakikalarca ayakta alkışlandılar.