Okulumuzda "İntihar ve İntiharı Önleme” konulu seminer düzenlendi.
  23 Mayıs 2019

“PSİKOLOJİK DESTEK HİZMETLERİ” KONULU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI İLE “İNTİHAR VE İNTİHARI ÖNLEME” KONULU SEMİNER

Yüksekokulumuz kadrosunda görevli tüm birim amirlerine (Başpolis Memurları dahil) personelin sorunlarına daha olumlu yaklaşmalarının sağlanması, önleyici ve gelişimsel rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerine ağırlık verilmesi amacıyla 03.05.2019 Cuma günü saat:15.00’te Yüksekokulumuz Brifing Salonunda “Psikolojik Destek Hizmetleri” konulu bilgilendirme toplantısı ile “İntihar ve İntiharı Önleme” konulu seminer düzenlenmiştir.

Rehberlik ve Psikolojik Danışma Büro Amirliğinde görevli Psikolog Esin CABİ tarafından düzenlenen eğitim faaliyetinde 15 amire hitap edilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır.