OKULUMUZDA 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI
  30 Kasım 2023

ŞEHİT ÖĞRETMEN AYBÜKE YALÇIN UNUTULMADI

Bu özel gün için Okul Müdür Yardımcımız Sema ÇETİN bütün öğretmenlerimizi sınıflarında ziyaret ederek karanfil hediye etti.

Kutlama programı 24 Kasım Cuma günü saat:15.00’da Yüksekokulumuz öğrenci dinlenme salonunda Okul Müdürümüz Sayın Ogün ŞAHİN in katılımı ile başladı. Konuşmasında “Bilgi sunağını Bir güneş gibi aydınlatan, bizleri ve gençlerimizi geleceğin mimarlarına, polis ve komiserlerine dönüştüren başta başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve diğer tüm kıymetli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım” dedi. Muhammet UYGUN ve Muhammet ÖZÇELİK isimli öğrencilerimizin ‘Öğretmen’ şarkısını seslendirmesinden sonra, Şehit öğretmen Aybüke YALÇIN’ın anısına ‘Mağusa Limanı’ şarkısı ve müzik gurubunun ‘Biz Atatürk Gençleriyiz’ Marşını okuması ile program sona erdi.