“AİLE İÇİ İLETİŞİM” KONULU SEMİNER
  02 Mart 2020

“AİLE İÇİ İLETİŞİM” KONULU SEMİNER

17.03.2008 tarihli EGM Rehberlik ve Psikolojik Danışma Büro Amirlikleri Kuruluş, Görev ve  Çalışma Yönetmeliği doğrultusunda 08.01.2020 günü toplanan Rehberlik ve Psikolojik Danışma Kurulunda alınan “Personele yönelik aile içi sorunların çözümünde farkındalık yaratmak amacı ile Aile İçi İletişim konulu seminer düzenlenmesi” karar gereği;

Yüksekokulumuzda görevli personelimize yönelik 26.02.2020 Çarşamba günü saat:15.00’teYüksekokulumuz Eğitim Binası Öğrenci Gazinosunda Rehberlik ve Psikolojik Danışma Büro Amirliğinde görevli Psikolog Esin CABİ tarafından “Aile İçi İletişim” konulu seminer düzenlenmiştir.

Aile içi iletişim nedir, eşler arasında yaşanan iletişim problemleri, eşler arasında sorun çözme konusunda kullanılan hatalı teknikler, problemlerin çözümünde kullanılabilecek etkili iletişim yöntemleri konularının anlatıldığı “Aile İçi İletişim” konulu seminerde (73) personele hitap edilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır.