HABERLER

2022 YILI PMYO GİRİŞ SINAVINI KAZANAN ADAYLARA DUYURU
  15 Ekim 2022

 

2022 Yılı PMYO Giriş Sınavını Kazanan (21.Dönem PMYO) Adaylara Duyuru

Yüksekokulumuza planlanan öğrenci adaylarının  kayıt için 17/10/2022 günü saat 08:00 ile 17:00 saatleri arasında (daha önceki günlerde gelmelerine gerek yoktur) Yüksekokul Müdürlüğümüzde hazır bulunmaları gerekmektedir. Adaylar geçici kayıtlarını yaptırdıkları andan itibaren intibak eğitimi başlayacak olduğundan, okulumuzda yatılı olarak kalacaklardır.

ÖĞRENCİ ADAYLARININ YANINDA GETİRMESİ GEREKEN EVRAKLAR

1-Mezun olduğu Liseye ait diplomanın aslı veya noter yada kurum onaylı örneği.

2-Diplomasını kaybedenler "Öğrenim Durum Belgesi" mezuniyet işlemleri bitmemiş olan '"Sorumlu,beklemeli vb"adaylar okullarından durumlarını belirtir belge getireceklerdir.Ancak mezuniyet işlemleri bitmemiş adayların eğitim öğretim başlama tarihine kadar diplomalarını getirmeleri gerekmektedir.

3- Nüfus cüzdanı fotokopisi (1 adet),

4- 4 adet Biometrik fotoğraf (fotoğrafın arka kısmına T.C. kimlik numarası ve ad soyad yazılmış şekilde teslim edilecek)

5-Askerlik Durum Belgesi

NOT: Herhangi bir Üniversitede kaydı olan veya okuyan adaylar Yüksekokulumuza gelirken lise diploması veya geçici mezuniyet belgesinin aslını getirmeleri halinde kayıtlı veya okudukları üniversiteyle ilgili bir işlem yapmalarına gerek yoktur.

 

Adaylar 17/10/2022 tarihinde başlayacak olan intibak eğitimi süresince yatılı olarak okulda kalacaklarından dolayı aşağıdaki eşyaları yanlarında getirmelidirler:

  • Yeteri kadar (hava şartlarına göre) kıyafet (mont, bot, içlik vb.),
  • Koyu renkli eşofman takımı,
  • Koyu renkli kumaş pantolon, açık renkli gömlek ve ona uygun ayakkabı,
  • Spor ayakkabısı,
  • Pijama takımı,
  • Havlu,
  • Terlik,
  • Kişisel temizlik malzemeleri,

Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu’nda tablet, kameralı telefon, bilgisayar, ses-video kayıt cihazı, vb. elektronik aletler yasaktır. Bu nedenle okula cihaz getirilmeyecektir. (KAMERASIZ TELEFON GETİRİLEBİLİR)

 

Haber Paylaş