18. DÖNEM POLİS MEMURU ADAYLARIMIZIN MEZUNİYET TÖRENİ
  09 Eylül 2020

18. DÖNEM POLİS MEMURU ADAYLARIMIZIN MEZUNİYET TÖRENİ

08 Eylül 2020 Salı günü saat:10.00’da Yüksekokulumuz çim sahasında Yüksekokulumuzda 2 yıllık Eğitim Öğretimlerini başarı ile tamamlayan, 128’i bayan,   288’i erkek öğrencimiz olmak üzere toplam 416 öğrencimize Sağlık Bakanlığının belirlemiş olduğu Covid-19 Pandemi tedbirlerine uygun olarak 18.Dönem Mezuniyet    ve Yemin Töreni düzenlenmiştir.

Yemin Törenine Yüksekokulumuz Müdür Vekili Polis Başmüfettişi 1.Sınıf Emniyet Müdürümüz Sayın Ogün ŞAHİN katılmışlardır.

Yemin töreni; Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve aziz şehitlerimiz için saygı duruşu ile başlamış, akabinde İstiklal Marşının okunması ile devam etmiştir.

Yüksekokul Müdürümüz Sayın Ogün ŞAHİN’in öğrencilerimize hitaben yaptıkları konuşmadan sonra Aday Polis Memurlarının Yemin etmeleri sonrası tören     sona ermiştir.