17.DÖNEM ADAY POLİS MEMURLARININ DİPLOMA TÖRENİ YAPILDI
  16 Mayıs 2019

17.DÖNEM ADAY POLİS MEMURLARININ DİPLOMA TÖRENİ YAPILDI

16 Mayıs 2019 günü saat 10.00’de Yüksekokulumuz içtima alanında Okul Müdürümüz Sayın Ogün ŞAHİN’in katıldığı 17.Dönem Aday Polis Memurlarının diploma töreni yapıldı.

Diploma töreni Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve aziz şehitlerimiz için Saygı Duruşu ve akabinde İstiklal Marşı ile başladı.

Törende 17.Dönem Aday Polis Memurlarına hitaben bir konuşma yapan 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürümüz Sayın Ogün ŞAHİN: “Sizler bu okulda 2 yıl boyunca almış olduğunuz eğitimle yapacağı işin sorumluluğunu bilen, geleceğe güvenle bakan bireyler olarak yetiştiniz. Sizlerin yetişmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Sizin en büyük özelliğiniz burada mesleki aidiyet duygusunu hissetmeniz, mevzuat ve hiyerarşik yapıyı temeli ile beraber öğrenmenizdir. Diploma töreniniz hepinize hayırlı olsun. Yolununuz açık olsun.”Dedi.

Tören programı aday polis memurlarının okul müdürümüz ve idarecilerimizle sınıf olarak toplu fotoğraf çekimi sonrası sona erdi.