15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ANMA ETKİNLİĞİ
  16 Temmuz 2020

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ANMA ETKİNLİĞİ

15 Temmuz 2020 Çarşamba günü Yüksekokulumuz Öğrenci Gazinosunda hain FETÖ tarafından Milli İradeye ve Demokrasimize karşı yapılan darbe teşebbüsünün 4.Yıldönümünde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinliği düzenlendi.

Düzenlenen anma etkinliğine Yüksekokul Müdür Vekili Polis Başmüfettişi 1.Sınıf Emniyet Müdürümüz Sayın Ogün ŞAHİN ve eşi Sayın Nilgün ŞAHİN, Şube Müdürleri Öğretim Görevlileri ve tüm okul personelinin katılımı ile gerçekleşmiştir.

Aziz şehitlerimizin anısına Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasına müteakip 15 Temmuz’da Türk Milletinin Milli Birlik ve Beraberlik ile verdiği Demokrasi mücadelesini ve aziz şehitlerimizin yaşam öykülerini anlatan sinevizyon gösterimi sonrası Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualar yapılmıştır.

Yüksekokul Müdürümüz Sayın Ogün ŞAHİN’in konuşmaları akabinde anma etkinliği sona ermiştir.