YÜKSEKOKUL MÜDÜRLÜĞÜMÜZDEN EMEKLİ OLAN PERSONELLERİMİZE VEDA YEMEĞİ
  28 Haziran 2019

YÜKSEKOKUL MÜDÜRLÜĞÜMÜZDEN EMEKLİ OLAN PERSONELLERİMİZE VEDA YEMEĞİ

Yüksekokul Müdürümüz Polis Başmüfettişi 1.Sınıf Emniyet Müdürü Sayın Ogün ŞAHİN tarafından Yüksekokulumuzda görevli iken kendi istekleri ile emekli olan Polis Memuru Hüseyin ÇAKIR ve Teknisyen Yardımcısı Recep UYSAL onuruna Yüksekokulumuz Personel Yemekhanesinde veda yemeği verilmiştir.

Emekli personellerimiz onuruna verilen veda yemeğine İdari Mali İşler Şube Müdürü Atıf AKIN, Öğrenci İşleri Şube Müdür Vekili Ayşen ASLANDAŞ ve Destek Hizmetleri Şube Müdür Vekili Muhammet KARAGÖZ katıldılar.

Yüksekokul Müdürümüz Sayın Ogün ŞAHİN emekli olan personellerimize Emniyet Teşkilatımız için yapmış oldukları katkılar için teşekkür ederek bundan sonraki emeklilik yaşamlarında aileleri ile birlikte, sağlıklı ve mutlu bir yaşam temennisinde bulunmuşlardır.