“COVID-19 SALGININA YÖNELİK TEMİZLİK UYGULAMALARI” (BİLGİLENDİRME TOPLANTISI)
  30 Haziran 2020

“COVID-19 SALGININA YÖNELİK TEMİZLİK UYGULAMALARI”

(BİLGİLENDİRME TOPLANTISI)

Yüksekokulumuzda görevli temizlik personeline yönelik 29.06.2020 günü saat:13.00-14.00 saatleri arasında Müdürlüğümüz Eğitim Binası Öğrenci Gazinosunda Kurum Tabipliği Büro Amirliğinde görevli Hemşire Asuman ÇAKMAK tarafından “Covid-19 Salgınına Yönelik Temizlik Uygulamaları” konulu bilgilendirme toplantısı düzenlenmiştir.

Toplu yaşanılan yerlerde hijyen ve temizliğin önemi, Covid-19 salgınında öğrenci ve personele yönelik yapılacak temizlik ve hijyen uygulamaları konusunda dikkat edilecek hususular ile Yüksekokulumuz bünyesinde sağlıklı bir yaşam alanı oluşturulmasına yönelik alınacak kişisel önlem ve tedbirlerin (sosyal mesafe, el hijyeni, maske kullanımı vb.) anlatıldığı “Covid-19 Salgınına Yönelik Temizlik Uygulamaları” konulu toplantıda 17 temizlik personeline hitap edilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır.