2021 YILI PMYO GİRİŞ SINAVINI KAZANAN ADAYLARA DUYURU
  04 Kasım 2021

2021 YILI PMYO GİRİŞ SINAVINI KAZANAN ADAYLARA DUYURU

2021 Yılı PMYO Giriş Sınavını Kazanan (20.Dönem PMYO) Adaylara Duyuru

Yüksekokulumuza planlanan öğrenci adaylarının geçici kayıt için 07/11/2021 günü saat 08:00 ile 17:00 saatleri arasında (daha önceki günlerde gelmelerine gerek yoktur) Yüksekokul Müdürlüğümüzde hazır bulunmaları gerekmektedir. Adaylar geçici kayıtlarını yaptırdıkları andan itibaren intibak eğitimi başlayacak olduğundan, okulumuzda yatılı olarak kalacaklardır.

ÖĞRENCİ ADAYLARININ YANINDA GETİRMESİ GEREKEN EVRAKLAR

1-Mezun olduğu Lise diploması veya ıslak imzalı ve mühürlü geçici mezuniyet belgesi, (herhangi bir üniversitede okuduğundan dolayı lise diplomasını getiremeyen adaylar üniversitede okuduğuna dair ıslak imzalı ve mühürlü belge getirmesi gerekmektedir. 2 adet fotokopisi ile birlikte)

2-Mezun olduğu Lise diploması veya geçici mezuniyet belgesi, diplomasını kayıp edenler için mezun oldukları okuldan alacakları “Öğrenim Durum Belgesi”

3- Nüfus cüzdanı fotokopisi (1 adet),

4- 6 adet vesikalık fotoğraf (fotoğrafın arka kısmına T.C. kimlik numarası ve ad soyad yazılmış şekilde teslim edilecek)

5- Kan grubu belirtir belge

6-Yaş düzeltmesi yaptıranların mahkeme kararı

7-Taahhüt Senedi noter tarafından doldurulup onaylattırıldıktan sonra getirilecektir (aşağıda ektedir). Taahhüt Senedi aday tarafından mutlaka getirilecektir, getirmeyen adayların kesin kaydı yapılmayacaktır. (Müteselsil kefil 18 yaşından büyük T.C. vatandaşı noterlerce kabul edilen herkes olabilir. Örneğin Anne, Baba veya kardeş vb.)

NOT: Herhangi bir Üniversitede kaydı olan veya okuyan adaylar Yüksekokulumuza gelirken lise diploması veya geçici mezuniyet belgesinin aslını getirmeleri halinde kayıtlı veya okudukları üniversiteyle ilgili bir işlem yapmalarına gerek yoktur.

Adaylar 07/11/2021 tarihinde başlayacak olan intibak eğitimi süresince yatılı olarak okulda kalacaklarından dolayı aşağıdaki eşyaları yanlarında getirmelidirler:

• Yeteri kadar (hava şartlarına göre) kıyafet (mont, bot, içlik vb.),
  • Koyu renkli eşofman takımı,
  • Koyu renkli kumaş pantolon, açık renkli gömlek ve ona uygun ayakkabı,
  • Spor ayakkabısı,
  • Pijama takımı,
  • Havlu,
  • Terlik,
  • Kişisel temizlik malzemeleri,
  • Yeteri kadar maske ve dezenfektan malzemesi.

Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu’nda tablet, kameralı telefon, bilgisayar, ses-video kayıt cihazı, vb. elektronik aletler yasaktır. Bu nedenle okula cihaz getirilmeyecektir. (KAMERASIZ TELEFON GETİRİLEBİLİR)

TAAHHÜT SENEDİ

Haber Paylaş