YÜKSEKOKULUMUZ ÖĞRENCİLERİMİZİN ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİNDEKİ OPERA GÖSTERİMİNE KATILIM ETKİNLİĞİ
  13 Mart 2019

Yüksekokulumuz öğrencilerinden oluşan 75 kişilik öğrenci grubu 11 Mart 2019 Pazartesi günü saat 20:00’ de ilimiz Atatürk Kültür Merkezinde Samsun Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğünce gösterimi yapılan Ü. Hacıbeyov’un eseri “Arşın Mal Alan - Operat/2 Perde”  adlı müzikali opera oyununu izlediler.

Öğrencilerimiz sahnelenen opera oyunu sonrası salondan mutlu ayrıldılar. Ayrıca öğrencilerimiz bu tür sosyal etkinliklerin gelişimlerine olumlu katkılar sunacağını belirttiler.