YÜKSEKOKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ VE BANDO TAKIMININ “18 MART ŞEHİTLER YÜRÜYÜŞÜ” ETKİNLİĞİNE KATILIMI
  19 Mart 2019

YÜKSEKOKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ VE BANDO TAKIMININ “18 MART ŞEHİTLER YÜRÜYÜŞÜ”  ETKİNLİĞİNE KATILIMI.

18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 104. Yıl Dönümü dolayısıyla Şehitlerimizin aziz hatıralarını anmak ve Çanakkale ruhunu yaşatmak için düzenlenen 18 Mart Şehitler Yürüyüşü Samsun halkının geniş katılımı ile 18 Mart 2019 günü gerçekleşti.

Samsun Valisi Sayın Osman KAYMAK’ın öncülüğünde Samsun Protokolünün ve Samsun Halkının katıldığı 19 Mayıs Üniversitesinin ikinci kez düzenlediği “18 Mart Şehitler Yürüyüşü”  Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğünden başlayarak Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına kadar devam etti.

Her kesimden on binlerce vatandaş ellerinde Türk Bayraklarıyla Şehitlerimiz ve Vatan için atılan sloganlarla coşkulu bir şekilde yürüyüş yaptı. Yürüyüşe eşlik eden 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu bando takımımız yürüyüşe ve coşkuya ayrı bir ruh kattı. Güzergâh boyunca bando takımımıza halkımızın takdiri ve sevgi gösterisi bizlere gurur kaynağı olmuştur.

Atatürk Anıtında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunuldu coşkulu bir şekilde İstiklal Marşı okunduktan sonra yürüyüş etkinliği sonlandırıldı.