YÜKSEKOKULUMUZ MÜZİK GRUBU ÖĞRENCİLERİNDEN KANSER HASTALARINA MORAL EĞLENCESİ
  21 Mart 2019

YÜKSEKOKULUMUZ MÜZİK GRUBU ÖĞRENCİLERİNDEN KANSER HASTALARINA MORAL EĞLENCESİ

Yüksekokulumuz öğrencilerinden oluşan müzik grubunun ve Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Bölümünün katkıları ile 21.03.2019 tarihinde Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Bölümü Konferans Salonu’nda Kanser Haftası dolayısıyla “Kanser Hastaları Sevgi Günü” düzenlendi.

Düzenlenen etkinliğe 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulumuz Müdür Vekili 1.Sınıf Emniyet Müdürü Başmüfettiş Sayın Ogün ŞAHİN, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Sayın Eda TÜRE, Onkoloji Bölüm Sorumlusu Uzm. Dr. Sayın Nilgün ŞAHİN, hastane personelleri ve hastalar katıldılar.

Düzenlenen müzikli moral eğlencesinde Yüksekokulumuz müzik grubu öğrencileri kanser tedavisi gören hastalara sevilen parçalardan oluşan muhteşem bir müzik dinletisi yaptılar. Eğlence kapsamında sevilen parçalara eşlik eden, tedavilerini yapan doktorları, hastane çalışanları ile birlikte halay çeken hastaların yüzlerindeki mutluluk ifadesi herkesi memnun etti.

Yüksekokul müzik grubu öğrencilerimizden Sevda KÖSEOĞLU: “Bu gün yapmış oldukları etkinliğin kendileri için çok değerli olduğunu, kanser tedavisi gören hastalara bir nebzede olsa moral verebildikleri için çok mutlu olduklarını ve bu günün kendileri için unutulmaz günler arasına girdiğini buna vesile olan herkese 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu öğrencileri adına minnet duyduklarını” ifade etti.