YÜKSEKOKULUMUZ İDARECİLERİNİN SAMSUN EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNE TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ
  09 Aralık 2019

2019-2020 Eğitim yılında yüksekokulumuza kayıtları yapılan 19.Dönem Samsun 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerinin sağlık kurulu raporları iş ve işlemleri SBÜ Samsun Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde tamamlandı.

05.12.2019 Perşembe günü Yüksekokulumuz Müdür Vekili 1.Sınıf Emniyet Müdürü Polis Başmüfettişi Sayın Ogün ŞAHİN, Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı 3.Sınıf Emniyet Müdürü Atıf AKIN, Eğitim Şube Müdür Vekili Komiser Alaattin KETEN ve Başpolis Memuru Adnan Akın’dan oluşan yüksekokulumuz heyeti, SBÜ Samsun Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Baş Hekimi Doç. Dr. Ahmet ŞEN, Baş Hekim Yardımcısı Dr. İsa ŞİMŞEK, Sağlık Kurulu Sorumlusu Çiğdem Öztekin OLGUN ve Gözetmen Hemşire Ayşegül YARDIM’ı ziyaret ettiler.

Ziyarette Yüksekokul Müdürümüz Sayın Ogün ŞAHİN 19. Dönem Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin sağlık kurulu raporları iş ve işlemlerin sağlıklı bir şekilde tamamlanmasında emeği olan başta SBÜ Samsun Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Ahmet ŞEN olmak üzere tüm  doktor ve sağlık çalışanlarına öğrencilerimize gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiler.

Yapılan ziyarette SBÜ Samsun Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Baş Hekimi Doç. Dr. Ahmet ŞEN’e Baş Hekim Yardımcısı Dr. İsa ŞİMŞEK’e ve Gözetmen Hemşire Ayşegül YARDIM’a günün anısına binaen Yüksek Okul Müdürümüz Sayın Ogün ŞAHİN tarafından plaket taktim edildi.