YÜKSEKOKULUMUZ “14.OMÜ TANITIM GÜNÜ” NDE ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTENSİNDE STANDT AÇTI
  06 Mayıs 2019

YÜKSEKOKULUMUZ “14. OMÜ TANITIM GÜNÜ” NDE ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTENSİNDE STANDT AÇTI

03.05.2019 Cuma günü Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kurupelit Kampüsü Yaşam Merkezinde Ondokuz Mayıs Üniversitesinin düzenlediği 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerimizin de katıldığı geleneksel “14.OMÜ Tanıtım Günü ”bir dizi etkinlikle gerçekleştirildi.

Tanıtım gününün açılışı Samsun Valisi Sayın Osman KAYMAK, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mustafa DEMİR, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Sait BİLGİÇ tarafından yapıldı.

19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu olarak bizlerde tanıtım gününde standımız ile katılım sağladık. Tanıtım Standımızda öğrencilerimizin kendi emekleri olan tel çivi eserler, yağlı boya resimler ve okul tanıtım broşürlerimiz yer aldı.

Yüksekokulumuz standı üniversite adaylarından ve ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Standımızı ziyaret eden Samsun ve Türkiye’nin farklı illerinden gelen öğrencilere Polislik Mesleği, Polis Öğrencisi olabilme şartları, Yüksekokulumuz yerleşkesi, beslenme, sportif ve sosyal faaliyetler hakkında bilgi verildi.

Ayrıca Konser ve müzik yayınında olduğu tanıtım gününde Yüksekokulumuz müzik grubunda yer olan öğrencimiz Elif IŞIK konser alanında şarkı söyledi.