YÜKSEKOKULDA 1.SINIFLAR SPOR MÜSABAKALARI KUPA MERASİMİ
  28 Haziran 2019

YÜKSEKOKULDA 1.SINIFLAR SPOR MÜSABAKALARI KUPA MERASİMİ

Yüksekokuluz öğrencileri arasında yapılan Birinci Sınıflar Takım sporlarının ve bireysel spor müsabakalarının kupa töreni ve 1-G Sınıfı ile 1-H Sınıfı arasında oynanan 1. Sınıflar Voleybol Erkekler Final maçı 27.06.2019 Perşembe günü saat:15.15’de Yüksekokulumuz Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Kupa törenine Yüksekokul Müdürümüz Polis Başmüfettişi 1.Sınıf Emniyet Müdürü Sayın Ogün ŞAHİN, Polis Başmüfettişi 1.Sınıf Emniyet Müdürü Osman FİDAN,Öğrenci İşleri Şube Müdür Vekili Ayşen ASLANDAŞ idari personel ve 1.Sınıf öğrencileri katıldılar.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı 1.Sınıflar spor müsabakalarında başarı gösteren sınıf takımları ve ferdi sporcu dereceleri şu şekilde oluştu.

Futbol:

Birinci Olan Takım-1-B Sınıfı

İkinci Olan Takım - 1-M Sınıfı

Gol Kralı: Serhat AYDIN 1-B Sınıfı

Voleybol Kızlar

Birinci Takım-1-G Sınıfı

İkinci Takım-1-İ Sınıfı

Voleybol Erkekler

Birinci Olan Takım-1-G Sınıfı

İkinci Olan Takım -1-H Sınıfı

Masa Tenisi Kızlar Birincisi-Melisa ÇINKIR 1-P Sınıfı

Masa Tenisi Erkekler Birincisi Salih TEKİN 1-C Sınıfı

Satranç Birincisi- Mustafa YAR 1-G Sınıfı

Spor Müsabakalarında başarı göstererek dereceye giren sınıf takımlarına ve bireysel spor müsabakalarında birinci olan öğrencilerimizi kupa ve madalyaları Sayın Okul Müdürümüz Ogün ŞAHİN tarafından verildi. Sayın Müdürümüz müsabakalara katılım gösteren tüm takımlara ve sporculara teşekkür ederek, bundan sonrada Yüksekokulumuzda bu tür spor etkinliklerin devam edeceğini belirtti. Yüksekokulumuzda yapılan 1. ve 2. Sınıflar futbol müsabakalarında hakem olarak görev yapan Yüksekokulumuz görevlilerine Sayın Okul Müdürümüz tarafından Teşekkür Belgesi verilmiştir.