YÜKSEKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜNE KATILDI
  31 Ekim 2019

YÜKSEKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜNE KATILDI

Cumhuriyetin kuruluşunun 96.’ıncı yılı kutlamaları çerçevesinde 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz 28 Ekim 2019 günü saat:13:45 de Cumhuriyet Meydanından başlayıp 19 Mayıs Bulvarı ve İstiklal Caddesi istikametinde devam eden DSİ 7.Bölge Müdürlüğünde son bulan Cumhuriyet Yürüyüşüne katıldı.

Cumhuriyet Yürüyüşüne Samsun Valimiz Sayın Osman KAYMAK, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa DEMİR, Samsun Garnizon Komutanı Topçu Albay Recep Ali ÜSTÜN, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer URHAL, Yüksekokulumuz Müdürü Polis Başmüfettişi 1.Sınıf Emniyet Müdürü Ogün ŞAHİN diğer protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Anıt Park’ta düzenlenen tören Atatürk Anıta çelenk sunulması ile başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Samsun Valimiz Sayın Osman KAYMAK Anıt Şeref Defterini imzaladı.

Sayın Valimiz burada yapmış olduğu konuşmalarında: “Aziz Atatürk; başkanlığınızdaki Türkiye Büyük Millet Meclisinin ilan ettiği, Milletimizin en büyük eseri Türkiye Cumhuriyetimizi 96.Yılına ulaştırmanın gururu ve heyecanı ile milletçe huzurunuzdayız. Her satırı kahramanlıklarla dolu çetin mücadelelerin destansı eseri Türkiye Cumhuriyetinin görkemli başarıları ile övünüyor, emanetinize kararlılıkla sahip çıkıyor ve muasır medeniyetler seviyesini açmak için azimle ve inançla çalışıyoruz. Tüm dünyadaki değişimleri şekillendiren Türkiye Cumhuriyetinin 96.Yılı vesilesi ile başta şahsınız olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle anıyor ve hayatta olan gazilerimize şükranlarınızı sunuyoruz. Ruhunuz şad olsun. ”Dedi.

Atatürk Anıtındaki törenin ardından 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulumuz bando takımı eşliğinde Cumhuriyet Yürüyüşü yapıldı.

Samsun Valimiz Sayın Osman KAYMAK ve eşleri Emine KAYMAK protokol üyeleri, vatandaşlar ve aralarında Yüksekokul öğrencilerimiz inde olduğu öğrenciler ellerinde Türk Bayrakları ile coşkulu şekilde Cumhuriyet Meydanından DSİ 7.Bölge Müdürlüğüne kadar yürüdüler.