TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 174’NCÜ KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KAPSAMINDA SAYIN VALİMİZE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ
  10 Mayıs 2019

Türk Polis Teşkilatının 174. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında; Samsun Valisi Sayın Osman KAYMAK Samsun Emniyet Müdürü Sayın Vedat YAVUZ, Yüksekokulumuz Okul Müdür Vekili Sayın Ogün ŞAHİN idari personel ve Meslek Yüksek Okulu öğrencilerimiz ile birlikte makamında ziyaret edilerek teşkilatımız adına çiçek takdim edildi.

Ziyarette Samsun Valisi Sayın Osman KAYMAK ”Polislik mesleği bir fedakârlık mesleğidir. Herkes uyurken en zor şartlarda canlarını ortaya koyarak görev yapmaktadırlar. Canını ortaya koyarak yapılan meslek askerlik ve polislik mesleğidir ” dedi.