TEŞKİLATIMIZIN KURULUŞUNUN 174. YIL DÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ
  05 Nisan 2019

Teşkilatımızın Kuruluşunun 174. Yıl Dönümü kutlamaları kapsamında; Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencilerimiz,  Öğrenci İşleri Şube Müdür V. Ayşen ASLANDAŞ ve İdari Personelden oluşan ziyaretçi heyetimiz ile birlikte aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin aileleri ile Meslek Yüksek Okulumuza uzun süre emek veren ve buradan emekli olan Emniyet Müdürü Sayın Seyfettin HAS’ı ziyaret etmişlerdir.

Şehit Polis Memuru Can ŞENCAN’ın eşi Şirin ŞENCAN Okulumuz öğrencilerinin kendilerini ziyaret etmelerinden şehit ailesi olarak oldukça mutlu olduklarını, aziz şehidinin hatırasının hep kendisi ile birlikte yaşadığını, eşi ile her zaman gurur duyduğunu ve teşkilatın yeni neferleri olan Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin şehitlerimizin emaneti olan vatanımıza sahip çıkacaklarına ifade etti.

Öğrencilerimiz vazife malulü İdari Polis Memuru Halit GÜL ve aile fertlerini de ziyaret ettiler. Ziyaret gazi polisimizi ve ailesini oldukça mutlu etmiştir.

Samsun Polis Meslek Yüksek Okulumuzda daha önceden çalışıp okulumuzdan emekli olan 95 yaşındaki 65 torun sahibi değerli büyüğümüz emekli Emniyet Müdürü Sayın Seyfettin HAS’ın ziyaretinde; Polis Okulunun kıymetli öğrencilerinin ve değerli idarecilerinin kendilerine yapmış oldukları bu ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu Polis Okulunda çalıştığı günleri özlemle yad ettiğini, Polis Okulunun arsa teminine kendisinin de emeği olduğu için bunun kendisine hep gurur kaynağı olduğunu ifade ederek Yüksekokul öğrencilerimize mesleklerini sevmeleri ve vatan bayrak millet aşkı ile çalışmaları gerektiğini öğrencilerin bu doğrultuda özveri ile çalışacaklarına inandığını söyledi.