SAHİL GÜVENLİK KARADENİZ BÖLGE KOMUTANI SAYIN KIDEMLİ ALBAY AHMET BAHADIR’IN YÜKSEKOKULUMUZU ZİYARETLERİ
  16 Ocak 2019

Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Kıdemli Albay Sayın Ahmet BAHADIR 15.01.2019 tarihinde 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Polis Başmüfettişi 1.Sınıf Emniyet Müdürü Sayın Ogün ŞAHİN’ i makamında ziyaret etti.

Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Kıdemli Albay Sayın Ahmet BAHADIR 19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu Şeref Defterini de imzalayarak Yüksekokul Müdürümüz Sayın Ogün ŞAHİN’e yeni görevinde başarılar diledi.