29 Ekim 2018 Cumhuriyet Bayram Etkinlikleri
  30 Ekim 2018

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI

Beyler! Yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz” dedi Önder Mustafa Kemal Atatürk ve bugün 95. Yılını kutluyoruz Şanlı Türkiye’mizin Cumhuriyet oluşunun.

Yüksekokulumuz idari personeli ve öğrencilerin katılımıyla Samsun Cumhuriyet Meydanında ve Bafra ilçemizde gerçekleştirilen törenlerde, Yüksekokulumuz öğrencileri ve törene katılan diğer okullar Bando Takımımız eşliğinde tören yürüyüşü gerçekleştirdi. Samsun halkının büyük bir sevgi ve coşku ile izlediği törende Yüksekokulumuz bando ve yürüyüş takımı büyük alkış topladı. 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ ün kurup bizlere armağan etmiş olduğu Cumhuriyetin ilelebet bekçileri olacağımızın bilinci içerisindeyiz.

“ Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.”