19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA VE SPOR BAYRAMI HALK KOŞUSU
  20 Mayıs 2019

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA VE SPOR BAYRAMI HALK KOŞUSU

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsuna çıkışının ve Milli Mücadelenin 100. yılı sebebiyle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde ilimizde Halk Koşusu düzenlenmiştir.

Düzenlenen Halk Koşusuna Yüksekokulumuzu temsilen Komiser Yardımcısı Asiye Nur GÖL ve Polis Memuru Erman Uğur İnce’nin çalıştırdıkları koşu takımımız katılmıştır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıktığı yer olan Tütün İskelesinde 19.05.2019 saat:09.20 de yapılan 5000 Metrelik Halk Koşusunda Yüksekokul öğrencilerimizden Burak DEMİREZEN Beşinci, Osman BAĞCI Yedinci, Oğuzhan DUYAR Onuncu sırada yer alarak büyük bir başarıya imza atmışlardır.