17. DÖNEM ÖĞRENCİLERİMİZE YÜKSEKOKULUMUZDA VEDA YEMEĞİ VERİLDİ
  17 Mayıs 2019

17. DÖNEM ÖĞRENCİLERİMİZE YÜKSEKOKULUMUZDA VEDA YEMEĞİ VERİLDİ

16 Mayıs 2019 günü saat 19:45’de Yüksekokulumuz öğrenci içtima alanında Okul Müdürümüz Sayın Ogün ŞAHİN ve Eşi Nilgün ŞAHİN’in de katıldığı iftar programı gerçekleştirildi.

İftar programı etkinliğine Öğretim Görevlisi 2. Sınıf Emniyet Müdürü Ümit DUYMUŞ ve eşi, Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Şube Müdürlüğü İdari personeli ve 2.sınıflarda okuyan öğrencilerin tamamı katıldı.

Etkinlik yenilen iftar yemeğinin ardından öğrenci gazinosunda gerçekleşen müzikli eğlence ile devam etti. Yüksekokulumuz korosunu çalıştıran Sanatçı Atakan KARADENİZ eserleriyle geceye renk katarak, 17. Dönem Aday Polis Memurlarına ve katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı.