15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MiLLİ BİRLİK GÜNÜ ANMA ETKİNLİĞİ
  16 Temmuz 2019

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MiLLİ BİRLİK GÜNÜ ANMA ETKİNLİĞİ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü Anma Etkinliği, Yüksekokul Müdür Vekilimiz Polis Başmüfettişi 1.Sınıf Emniyet Müdürü Sayın Ogün ŞAHİN, Şube Müdürleri ve tüm okul personeli ve ailelerinin katılımı ile gerçekleşmiştir.

Aziz Şehitlerimizin anısına Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasına müteakip Yüksek Okul Müdürümüz Sayın Ogün ŞAHİN’in konuşmaları akabinde Şehitlerimiz adına Polis Okulu Camii İmamı tarafından Kuran-ı Kerim okunmuş, dualar edilmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirdiği canlı yayında halka hitaben yaptığı konuşma hep birlikte izlenmiştir.