YÜKSEKOKUL MÜZİK GRUBUNUN ÖĞRENCİLERİMİZE YAPMIŞ OLDUĞU MÜZİK DİNLETİSİ
  07 Şubat 2019

YÜKSEKOKUL MÜZİK GRUBUNUN ÖĞRENCİLERİMİZE YAPMIŞ OLDUĞU MÜZİK DİNLETİSİ

19 Mayıs Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinden oluşan Yüksekokulumuz Müzik Grubu 31 Ocak 2019 tarihinde Öğrenci Dinlenme Salonunda 20:30-22:30 saatleri arasında müzik dinletisi gerçekleştirdi.

Müzik dinletisine 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Polis Başmüfettişi 1.Sınıf Emniyet Müdürü Sayın Ogün ŞAHİN, Eğitim Şube Müdür Vekili Emniyet Amiri Sayın Muhammed KARAGÖZ, idari personel ve öğrencilerimiz katıldı.

Okulumuz öğrencilerinden oluşturulan 10 kişilik müzik grubu değişik müzik türlerini başarı ile icra ettiler. Yapılan müzik dinletisi ile Yüksekokul öğrencilerimiz farklı bir sosyal etkinlik yaşayarak gönüllerince eğlenme fırsatı buldular.